Search
Close this search box.

Pravila privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI:

Ova pravila o privatnosti određuju kako se korsite i štite sve informacije koje date MarioLab webstranici .MarioLab osigurava zaštitu vaše privatnosti. Ako od vas zatražimo da date određene podatke po kojima vas je moguće identificirati prilikom korištenja ove web stranice, tada možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. MarioLab može s vremena na vrijeme promijeniti ovu politiku ažuriranjem ove stranice. Trebali biste s vremena na vrijeme provjeriti ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste zadovoljni promjenama.

ŠTO PRIKUPLJAMO:

-kontakt informacije uključujući ime, poštansku adresu, adresu e-pošte i broj mobilnog telefona

– demografske podatke kao što su poštanski broj, sklonosti i interesi

-druge informacije relevantne za ankete kupaca i/ili ponude

Za iscrpan popis kolačića koje prikupljamo pogledajte odjeljak Popis kolačića .

ŠTO RADIMO SA INFORMACIJAMA KOJE PRIKUPLJAMO?

Ovi podaci su nam potrebni kako bismo razumjeli vaše potrebe i pružili vam bolju uslugu, a posebno iz sljedećih razloga:

-Interno vođenje evidencije.

Podatke možemo koristiti za poboljšanje naših proizvoda i usluga.

Povremeno možemo slati promotivne e-poruke i, ako ste se prijavili u našu promociju slanja tekstualnih poruka, tekstualne poruke (SMS/MMS) o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive koristeći adresu e-pošte koju ste dali.

S vremena na vrijeme, također možemo koristiti vaše podatke kako bismo vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta. Možemo vas kontaktirati e-poštom, telefonom, faksom ili poštom. Podatke možemo koristiti za prilagodbu web stranice prema vašim interesima.

KAKO DIJELIMO I PRIKUPLJAMO INFORMACIJE?

MarioLab dijeli osobne podatke samo s povezanim tvrtkama, kao i poslovnim partnerima i pružateljima usluga na koje se oslanjamo da će nam pomoći da vam pružimo bolju uslugu. Ove tvrtke trebaju informacije o vama kako bi obavljale svoje uslužne funkcije (kao što su obrada i ispunjavanje vaše narudžbe, provjera podataka vaše kreditne kartice i zaštita od prijevare). Također dijelimo informacije s tvrtkama od povjerenja koje nam pomažu u marketinškim funkcijama (kao što je upravljanje našim internetskim poslovanjem i reklamiranje naših proizvoda i usluga, uključujući administriranje našeg programa za slanje tekstualnih poruka). Možemo angažirati dobavljače da poslužuju oglase u naše ime na internetu i da pružaju analitičke usluge. Ovi dobavljači mogu prikupiti određene tehničke ili druge informacije od vas (npr. informacije o toku klikova, vrstu preglednika, vrijeme i datum, informacije o hardveru/softveru, ID kolačića, IP adresu itd.) kada posjetite našu web-stranicu i mogu koristiti te informacije za pružanje reklame o robi i uslugama za koje se smatra da vas više zanimaju.

Također možemo dijeliti vaše podatke u bilo koje druge svrhe koje su otkrivene u trenutku prikupljanja ili kada smo na neki drugi način dobili privolu. Imajte na umu da ovo pravilo nije namijenjeno ograničavanju naše mogućnosti dijeljenja ili otkrivanja anonimnih podataka. MarioLab također zadržava pravo korištenja ili otkrivanja informacija prema potrebi kako bi zadovoljio bilo koji zakon, propis ili pravni zahtjev, kako bi ispunio vaše zahtjeve, surađivao u bilo kojoj istrazi za provođenje zakona ili sličnoj istrazi ili za provođenje bilo koje interne istrage ili slične funkcije za koju smatramo prikladno za zaštitu našeg poslovanja.

SIGURNOST

Posvećeni smo osiguravanju sigurnosti vaših podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, uspostavili smo prikladne fizičke, elektroničke i upravljačke postupke za zaštitu i sigurnost podataka koje prikupljamo na internetu.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE?

Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu za postavljanje na tvrdi disk vašeg računala. Nakon što pristanete, datoteka se dodaje, a kolačić pomaže u analizi web prometa ili vas obavještava kada posjetite određenu stranicu. Kolačići omogućuju web aplikacijama da odgovore vama kao pojedincu. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije vašim potrebama, sviđanjima i nesviđanjima prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim preferencijama.

Koristimo kolačiće dnevnika prometa kako bismo identificirali koje se stranice koriste. To nam pomaže analizirati podatke o prometu web stranice i poboljšati našu web stranicu kako bismo je prilagodili potrebama korisnika. Ove informacije koristimo samo u svrhu statističke analize, a zatim se podaci uklanjaju iz sustava.

Općenito, kolačići nam pomažu da Vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kojim informacijama o vama, osim podataka koje odlučite podijeliti s nama. Možete odabrati hoćete li prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete promijeniti postavke preglednika da odbijaju kolačiće ako želite. To vas može spriječiti da u potpunosti iskoristite prednosti weba mjesto.

LINKOVI ZA DRUGE WEBSTRANICE

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice od interesa. Međutim, nakon što ste upotrijebili ove poveznice za napuštanje naše stranice, trebali biste imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web stranicom. Stoga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo kojih informacija koje date dok posjećujete takve stranice i takve stranice nisu regulirane ovom izjavom o privatnosti. Trebali biste biti oprezni i pogledati izjavu o privatnosti koja se odnosi na dotično web mjesto.

KONTROLA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Možete odlučiti ograničiti prikupljanje ili korištenje svojih osobnih podataka na sljedeće načine:

-kad god se od vas zatraži da ispunite obrazac na web stranici, potražite okvir koji možete kliknuti kako biste označili da ne želite da bilo tko koristi podatke u svrhe izravnog marketinga

-ako ste prethodno pristali da koristimo vaše osobne podatke u svrhe izravnog marketinga, možete se predomisliti u bilo kojem trenutku tako da nam pišete ili pošaljete e-poštu

Nećemo prodavati, distribuirati ili iznajmljivati vaše osobne podatke trećim stranama osim ako nemamo vaše dopuštenje ili to od nas zahtijeva zakon. Vaše osobne podatke možemo koristiti kako bismo vam poslali promotivne informacije o trećim stranama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive .

Možete zatražiti detalje osobnih podataka koje imamo o vama prema Zakonu o zaštiti podataka .Platit će se mala naknada. Ako želite kopiju podataka o vama, pišite na…

Ako smatrate da su bilo koje informacije koje imamo o vama netočne ili nepotpune, pišite nam ili nam pošaljite e-poštu što je prije moguće na našu adresu. Odmah ćemo ispraviti sve informacije za koje se utvrdi da su netočne.

POPIS KOLAČIĆA KOJE PRIKUPLJAMO:

-imena kolačića

-opis kolačića

-košarica

-kategorije

-valute

-kupac…

Ova Pravila o privatnosti programa tekstualnih poruka objašnjavaju kako MarioLab prikuplja i koristi informacije o Vama u vezi sa svojim marketinškim programom tekstualnih poruka .

PRIKUPLJANJE INFOMACIJA

Prikupljamo razne podatke o vama, uključujući podatke koje izravno dajete kada koristite uslugu slanja poruka. Na primjer, prikupljamo telefonski broj i adresu e-pošte koje ste naveli prilikom prijave za uslugu slanja poruka. Kada šaljete poruke putem usluge slanja poruka, također ćemo prikupiti vašu povijest slanja poruka i sve informacije uključene u te poruke.

Također možemo prikupljati podatke o vama korištenjem kolačića ili sličnih tehnologija. Kolačići su dijelovi informacija koje vaš preglednik sprema na tvrdi disk ili memoriju vašeg uređaja. Kolačići omogućuju personalizaciju vašeg iskustva na usluzi slanja poruka (npr. slanje vam personaliziranih tekstualnih poruka kao što su podsjetnici za košaricu).

Ako sudjelujete u natjecanju, nagradnoj igri, istraživačkoj studiji ili anketi e-poštom povezanoj s uslugom slanja poruka, prikupit ćemo osnovne podatke za kontakt i sve druge informacije koje odlučite dati u vezi s tim aktivnostima. Također ćemo prikupiti vaše podatke za kontakt ako nam se obratite s pitanjima o usluzi slanja poruka ili za službu za korisnike.

KORIŠTENJE INFORMACIJA

Vaše podatke koristimo za isporuku, analizu, održavanje i podršku usluge slanja poruka. Također možemo koristiti vaše podatke kako bismo poboljšali značajke usluge razmjene poruka te prilagodili i personalizirali vaša iskustva na usluzi razmjene poruka.

DIJELJENJE INFORMACIJA

Možemo podijeliti, prenijeti ili otkriti vaše podatke ako nam pristanete na to, kao i u sljedećim okolnostima:

Pružatelji usluga. Vaše podatke možemo podijeliti s trećim stranama kako bismo vam pomogli u pružanju usluge slanja poruka.

Pravna obveza i zaštita pozornosti . Vaše podatke možemo otkriti jer vjerujemo da je takvo otkrivanje potrebno ili prikladno za:

-usklađivanje s primjenjivim zakonom i pravnim postupcima

-odgovoriti na zahtjeve javnih i državnih tijela, uključujući javna i državna tijela izvan vaše zemlje prebivališta

-zaštitite naših prava, privatnosti, sigurnosti ili vlasništva i/ili prava naših podružnica, Vas ili drugih.Dopuštaju nam da iskoristimo dostupne pravne mogućnosti ili ograničiti štetu koju možemo pretrpjeti.

S vremena na vrijeme možemo podijeliti informacije o korištenju usluge slanja poruka s bilo kojom trećom stranom, uključujući oglašivače, promotivne partnere i sponzore.

ZAŠTITA INFORMACIJA

Poduzimamo niz fizičkih, tehničkih, administrativnih i organizacijskih sigurnosnih mjera na temelju osjetljivosti podataka koje prikupljamo kako bismo zaštitili vaše podatke od slučajnog ili nezakonitog uništenja ili slučajnog gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa. Nažalost, nijedna mrežna aktivnost ne može biti 100% sigurna. Iako nastojimo zaštititi vaše podatke od neovlaštenog korištenja ili otkrivanja, ne možemo osigurati niti jamčiti sigurnost bilo kojih podataka koje date. Ne prihvaćamo odgovornost za nenamjerno otkrivanje.

ZADRŽAVANJE INFORMACIJA

Zadržavamo vaše podatke sve dok sudjelujete u usluzi slanja poruka ili koliko je potrebno za ispunjavanje primjenjivih zakonskih obveza. Također ćemo zadržati i koristiti vaše podatke prema potrebi za rješavanje sporova, zaštitu nas i naših kupaca i provedbu naših ugovora.

IZBORI I KONTROLE

Pristanak za primanje automatiziranih marketinških tekstualnih poruka nije uvjet nijedne kupnje. Možete isključiti daljnje primanje komercijalnih tekstualnih poruka putem usluge slanja poruka tako da na bilo koju našu tekstualnu poruku odgovorite bilo kojim od sljedećih odgovora: STOP, KRAJ, OTKAZI, ODJAVI PRETPLATU ili ODUSTANI. Za dodatne informacije o isključivanju pregledajte naše Uvjete.

BRIGA O KUPCIMA

Ako imate problema s uslugom slanja poruka, posjetite :….i pošaljite obrazac s pojedinostima o svom problemu ili zahtjevu za podršku ili pošaljite e-poštu na …

GLAVNA PRAVILA O PRIVATNOSTI

Ako se prijavite za primanje tekstualnih poruka od nas, također se slažete s našom glavnom Politikom privatnosti.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

MarioLab.hr koristite samo u opće informativne svrhe. Ne smiju se koristiti za samodijagnozu i nisu zamjena za liječnički pregled, liječenje, dijagnozu i recept ili preporuku. Ne biste trebali mijenjati svoj zdravstveni režim ili prehranu prije nego što obratite se svom izabranom liječniku ili medicinskom stručnjaku i zatražite liječnički pregled, dijagnozu i preporuku. Uvijek potražite savjet liječnika ili drugog zdravstvenog djelatnika ako imate pitanja o svom zdravstvenom stanju.

Scroll to Top

ISKORISTI OGROMNE POPUSTE

-25% povodnom izdanja nove knjige

DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI
ISKORISTI OGROMNE POPUSTE

-25% povodnom izdanja nove knjige

DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI