Search
Close this search box.

Čudesni prirodni lijekovi 1. dio i ISPREKIDANI POST: Tajna zdravlja i dugovječnosti – E-KNJIGA

54,00  sa PDV

NOVA KNJIGA U PRODAJI
ISKORISTI POPUST

Dvije e-knjige:

  • ISPREKIDANI POST: Tajna zdravlja i dugovječnosti – e-knjiga
  • “Čudesni prirodni lijekovi 1. dio” – Vaš vodič do zdravlja

Dostava se ne naplaćuje za audio knjige i e-knjige.

NOVA KNJIGA U PRODAJI
ISKORISTI POPUST

ČUDESNI PRIRODNI LIJEKOVI 1.DIO – Vaš vodič do zdravlja

O KNJIZI:
Želite li preuzeti kontrolu nad svojim zdravljem na prirodan način? Ne tražite dalje od moje nove knjige o čudesnim prirodnim lijekovima. U ovoj knjizi ćete naučiti više o bogatoj povijesti prirodnih lijekova, saznati koje su najbolje ljekovite biljke i njihove primjene u liječenju te prevenciji bolesti.

O čemu se radi:
Otkrit ćete kako uzgojiti vlastiti vrt s ljekovitim biljem, dobit ćete jasne upute o doziranju, potencijalnim nuspojavama i ključnim interakcijama s kemijskim lijekovima. Istražite kako prirodni lijekovi mogu podržati vaše cjelokupno blagostanje, promičući zdravlje na siguran način i bez nuspojava.

Za koga je knjiga:
Ova knjiga je namijenjena svima: kako početnicima, tako i osobama s velikim iskustvom na polju prirodne medicine.

“Čudesni prirodni lijekovi 1.dio” prvi je nastavak u zadivljujućoj seriji od četiri dijela koja će izaći tijekom ove i sljedeće godine. Knjiga služi kao idealan vodič za svakoga tko želi primjenjivati prirodne lijekove u borbi protiv bolesti modernog čovjeka.

Nemojte čekati! Naručite svoj primjerak već danas i krenite na putovanje prema zdravlju i blagostanju na prirodan način!

ISPREKIDANI POST: Tajna zdravlja i dugovječnosti


O KNJIZI:

Knjiga govori o najzdravijem režimu prehrane svijetu koji se naziva “isprekidani post”.Ova knjiga je plod mojih istraživanja o ovom načinu prehrane te i primjene u vlastitom životu i u radu sa pacijentima .

O čemu se radi:
“Isprekidani Post” nije samo dijeta; to je način života koji pozitivno utječe na vaše fizičko i mentalno zdravlje. Kroz detaljan prikaz kako prakticirati isprekidani post, ova knjiga nudi konkretne smjernice, savjete i recepte koji će vam pomoći u postizanju najboljih rezultata.

Znanstvena utemeljenost:
Knjiga je temeljena na najnovijim znanstvenim istraživanjima koja potvrđuju nevjerojatne blagodati isprekidanog posta. Od regulacije tjelesne težine i poboljšanja metabolizma do smanjenja upala i poboljšanja kognitivnih funkcija.Knjiga pruža praktične smjernice za početnike ali i mnogo novih informacija za sve osobe koje prakticiraju ovaj režim prehrane.

Što ćete naučiti:
Kako započeti s isprekidanim postom i prilagoditi ga svojim potrebama.
Zdravstvene prednosti, uključujući gubitak težine, poboljšano funkcioniranje srca i mozga, te smanjenje rizika od bolesti.
Recepte i planove obroka koji će vam pomoći u postizanju ciljeva isprekidanog posta.

Za koga je knjiga:
Ova knjiga je namijenjena svima koji žele preuzeti kontrolu nad svojim zdravljem, postići dugovječnost i otkriti tajne najzdravijeg režima prehrane na svijetu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čudesni prirodni lijekovi 1. dio i ISPREKIDANI POST: Tajna zdravlja i dugovječnosti – E-KNJIGA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

FAQ

odgovor

odgovor

odgovor

odgovor

odgovor

odgovor

odgovor

odgovor

odgovor

odgovor

Recenzije klijenata

recenzija
ime
recenzija
ime
recenzija
ime
Scroll to Top

ISKORISTI OGROMNE POPUSTE

-25% povodnom izdanja nove knjige

DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI
ISKORISTI OGROMNE POPUSTE

-25% povodnom izdanja nove knjige

DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI